VAN DE WEIJER

Home

Over Van de Weijer

Wie zijn wij

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden als er een geschikte oplossing is, passend bij uw wensen en behoeften.

In 1978 is Witgoed Specialist Van de Weijer opgericht door Leo Van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouwapparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met een vestiging in Geldrop en Veldhoven.

Sinds jaar en dag staat bij ons service en klanttevredenheid hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg- en installatiedienst en eigen technische dienst. Uiteraard ook door onze eigen verkopers, die u graag adviseren bij het maken van de juiste keuze.

In ons filiaal in Geldrop vindt u een groot assortiment met zowel vrijstaande als inbouw apparatuur. Op onze inbouwafdeling hebben we meerdere keukenopstellingen ingericht om u een idee te geven van de verschillende situaties en mogelijkheden.

Onze statistieken

1
jaar

Al ruim 45 jaar is Van de Weijer een begrip in Geldrop, Veldhoven en omstreken

1
filialen

Onze filialen zijn gevestigd in Geldrop en Veldhoven

1
Bedrijven

Naast het verkopen van witgoed, hebben wij nog vier andere bedrijven onder ons, zoals Pay2Wash en Keukenspecialist Geldrop

Onze bedrijven

Van de Weijer houdt zich bezig met verschillende diensten en producten. Naast het verzorgen van witgoed aan onze particuliere klanten, hebben wij andere bedrijven opgericht met de overkoepelende moederorganisatie; Van de Weijer Professional. Daarnaast zijn we druk bezig met het verder ontwikkelen van onze services. Bekijk hier al onze bedrijven.

Het gezelligste familie bedrijf van Brabant

Dit zijn dé redenen waarom jij je moet aansluiten bij ons team!

Goeie werksfeer

Je komt in een hecht team terecht met enthouiaste vakmensen. Service staat hierbij voorop!

Talentontwikkeling

We waarderen jouw input en frisse ideeën enorm. En zetten jouw talent op een waardevolle manier in.

Afwisselend werk

Het is nooit saai op de werkvloer. Elke dag heb je te maken met verschillende uitdagingen.

Mooie producten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met de beste merken en een goede service zorgen we voor tevreden klanten.

Ja, ik wil!

Wil jij werken bij Van de Weijer? Mail naar ikwil@werkenbijvandeweijer.nl, tot snel!

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij staan te springen om jonge professionals klaar te stomen voor het echte werkveld. Als je graag wil leren, dan ben je hier aan het juiste adres. Door onze vele diensten en producten hebben wij veel verschillende professionals in huis die stagiaires kunnen begeleiden tijdens de stageperiode, zowel MBO als HBO. Wil je hier stage komen lopen? Stuur dan een mailtje naar ikwil@werkenbijvandeweijer.nl

Tot snel!